Savez
Ljetnji kamp za dječake i djevojčice u Litvaniji
Napisao Milos Pavicevic    petak, 10 mart 2017 12:15    PDF Štampa El. pošta

slika.jpgKošarkaški savez Crne Gore želi da obavijesti klubove da je dobio poziv za učešće timova iz Crne Gore na ljetnjem kampu koji se u periodu od 3. do 12. jula održava u Palangi (Litvanija). Kamp u trajanju od 10 dana organizuje se za dječake i djevojčice uzrasta od 10 do 20 godina.

Opširnije...
 
Konkurs za organizaciju finalnog turnira Kupa Crne Gore za seniorke
Napisao Milos Pavicevic    ponedjeljak, 06 mart 2017 14:20    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logo

Obavještavamo vas da će se 23. i 24. 03. 2017. godine odigrati polufinale i finale Kupa Crne Gore za seniorke.

Opširnije...
 
Injiges predstavljen kao novi selektor
Napisao Milos Pavicevic    ponedjeljak, 27 februar 2017 22:20    PDF Štampa El. pošta

Roberto_Iniges_predstavljanje_7Novi selektor ženske seniorske reprezentacije, Španac Roberto Injiges kazao je da ima težak zadatak na Evropskom prvenstvu u Češkoj, ali da ga njegova težina motiviše da radi. On je na zvaničnoj promociji u prostorijama Košarkaškog saveza Crne Gore kazao da ne obećava rezultat, već samo rad. Predsjednik Udruženja košarkaških trenera Bogdan Tanjević kazao je da je trenerskoj organizaciji čast što je za selektora imenovan stručnjak sa izvanrednim rezultatima sa ženskim timovima.

Opširnije...
 
Bar domaćin finalnog turnira Kupa
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 09 februar 2017 19:38    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logoFinalni turnir Kupa Crne Gore za seniore biće održan 17. i 18. februara u Baru, odlučila je Takmičarska komisija koja je razmatrala ponude Mornara i Teoda koji su se prijavili za organizaciju završnog turnira. Izvlačenje parova polufinala biće obavljeno u utorak, 14. februara.

Opširnije...
 
Đukanović ostaje na čelu saveza
Napisao Milos Pavicevic    petak, 27 januar 2017 15:30    PDF Štampa El. pošta

Izborna_skupstina_KSCG07Dosadašnji predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović i u narednom mandatu obavljaće tu funkciju, odlučeno je na izbornoj i redovnoj sjednici Skupštine koja je održana u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici. Đukanović, koji je na čelu saveza od 24. februara 2011. godine, dobio je jednoglasnu podršku prisutnih delegata za novi petogodišnji mandat. Sjednici su prisustvovala 74 od ukupno 100 delegata. Na sjednici su izabrani i članovi Predsjedništva i Nadzornog odbora, te usvojene izmjene i dopune normativnih akata. Po završetku sjednice Skupštine, održana je i konstitutivna sjednica novog saziva Predsjedništva, na kojoj su imenovani članovi Izvršnog odbora i Disciplinske komisije.

Opširnije...
 
Novi projekat ''500 lopti za buduće asove''
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 26 januar 2017 18:18    PDF Štampa El. pošta

IDEA_2017_2Lanac prodavnica IDEA pokrenuo je novi projekat „500 lopti za buduće asove“, u okviru kojeg će osnovnim školama u Crnoj Gori podijeliti 500 originalnih košarkaških lopti. Ovaj društveno-odgovorni projekat IDEA realizuje sa Košarkaškim savezom Crne  Gore i Ministarstvom prosvjete, kako bi dodatno promovisali sport i zdrave stilove života među mladima.

Opširnije...
 
Sjednica Skupštine u petak u Podgorici
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 26 januar 2017 09:33    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logoSjednica Skupštine Košarkaškog saveza Crne Gore biće održana u petak, 27. januara 2017. godine sa početkom u 13 sati u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra u Podgorici.

Opširnije...
 
Kontrolni seminar za sudije sa C liste i nove sudije
Napisao Milos Pavicevic    petak, 13 januar 2017 08:01    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logoKontrolni seminar za sudije sa C liste, kao i za nove sudije biće održan u subotu, 14. januara 2017. godine u Podgorici, sportska dvorana Univerziteta Crne Gore sa početkom u 11 sati.

Opširnije...
 
Kontrolni seminar za sudije sa A, međuliste i B liste
Napisao Milos Pavicevic    petak, 13 januar 2017 08:01    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logoKontrolni seminar za sudije sa A, međuliste i B liste, bez FIBA sudija za koje će termin seminara biti naknadno određen, biće održan u nedjelju, 15. januara 2017. godine u Podgorici, sportska dvorana Univerziteta Crne Gore sa početkom u 11 sati.

 

Opširnije...
 
''Najuspješnija godina od obnove državnosti''
Napisao Milos Pavicevic    utorak, 27 decembar 2016 21:46    PDF Štampa El. pošta

Proglasenje_najboljih_2016_9Predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović na svečanom proglašenju najboljih u 2016. godini, kazao je da je godina na izmaku bila najuspješnija godina u novojoj istoriji crnogorske košarke. Crna Gora po prvi put od obnove državnosti imaće sve reprezentativne selekcije u elitnom rangu evropske košarke, a jednocifren je broj država u Evropi koje mogu da se pohvale takvim rezultatom.

Opširnije...
 
U utorak proglašenje najboljih u 2016.
Napisao Milos Pavicevic    nedjelja, 25 decembar 2016 16:04    PDF Štampa El. pošta

KSCG_novi_logoKošarkaški savez Crne Gore u utorak, 27. decembra, uručiće priznanja najuspješnijim pojedincima u 2016. godini. Na svečanosti koja će biti održana u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra u Podgorici sa početkom u 20 sati, biće dodijeljena priznanja u sedam kategorija.

Opširnije...
 


Strana 1 od 22