Savez
Čestitka predsjednika KSCG kadetskoj vaterpolo reprezentaciji
Napisao Milos Pavicevic    utorak, 19 septembar 2017 09:11    PDF Štampa El. pošta

Proglasenje_najboljih_2016_10Predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović čestitao je kadetskoj vaterpolo reprezentaciji, stručnom štabu i Vaterpolo savezu Crne Gore osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Opširnije...
 
Tanjević se povukao sa mjesta selektora
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 14 septembar 2017 09:11    PDF Štampa El. pošta

A_tim_Eurobasket_2017_13

Košarkaški savez Crne Gore obavještava javnost da je dosadašnji selektor A tima Bogdan Tanjević donio odluku da se povlači sa te funkcije i da završava profesionalnu trenersku karijeru.

Opširnije...
 
Đukanović i Marković bodrili Crnu Goru u Klužu
Napisao Milos Pavicevic    ponedjeljak, 04 septembar 2017 17:31    PDF Štampa El. pošta

Crna_Gora_Hrvatska_Kluz_11Bivši premijer i predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović i sadašnji predsjednik Vlade Duško Marković iz prvog reda dvorane u Klužu, bodrili su naše košarkaše u duelu protiv Hrvatske u trećem kolu grupe C.

Opširnije...
 
''Medalja uvod u nove uspjehe''
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 24 avgust 2017 16:16    PDF Štampa El. pošta

djukanovic_ostojicPredsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović lično je izabrao da dodijeli srebrne medalje našim kadetima nakon finala Evropskog prvenstva.  Nakon što je u subotu našim kadetima dodijelio odličja, Đukanović je na prijemu zlatne generacije crnogorske košarke u vili ''Gorica'', dočekao i simboličan poklon od tima koji je ujedinio sportsku naciju - dres sa brojem jedan i medalju.

Opširnije...
 
''Uzor ste vršnjacima, a ponos države''
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 23 avgust 2017 11:52    PDF Štampa El. pošta

kadeti_prijemAko je iko mislio da se više ne rađaju asovi poput Žarka Paspalja, Vlada Šćepanovića, Duška Ivanovića, Bojana Dubljevića, Nikole Vučevića, ovih 12 veličanstvenih kadeta pred kojima danas stojimo demantovali su i najveće skeptike, kazao je ministar sporta Nikola Janović, na svečanom prijemu kadetske reprezentacije Crne Gore koja je osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Podgorici, ostvarila najveći uspjeh crnogorske košarke od obnove državnosti.

Opširnije...
 
Obavljeno mjerenje reprezentacija Izraela i Rusije
Napisao Milos Pavicevic    nedjelja, 13 avgust 2017 21:44    PDF Štampa El. pošta

IMG_3250Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, u sklopu dijagnostičkog centra sa kojim raspolaže, poslije mjerenja kadetskih reprezentacija Crne Gore i Francuske, u subotu 12. avgusta, realizovao je i mjerenje kadetskih košarkaških reprezentacija Izraela i Rusije, koje kao i naša i francuska reprezentacija učestvuju na Evropskom prvenstvu koje se u glavnom gradu Crne Gore održava od 11. do 19. avgusta.

Opširnije...
 
Svečano otvoreno prvenstvo u Podgorici
Napisao Milos Pavicevic    četvrtak, 10 avgust 2017 20:16    PDF Štampa El. pošta

Evropsko_prvenstvo_2017_otvaranje_10Evropsko prvenstvo za igrače do 16 godina svečano je otvoreno u Podgorici, koja će od petka do 19. avgusta biti domaćin smotre 16 najboljih evropskih reprezentacija. Svečano otvaranje upriličeno je u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra u Podgorici, a predstavnicima timova učesnika obratili su se ministar sporta u Vladi Crne Gore Nikola Janović i predstavnik Svjetske košarkaške federacije Antonio Ugrinov. Prvi takmičarski dan na šampionatu je petak, a utakmice će se  igrati u Sportskom centru ''Morača'' i dvorani Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra.

Opširnije...
 
Antropometrijsko mjerenje reprezentacije Francuske
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 09 avgust 2017 23:09    PDF Štampa El. pošta

IMG_3208Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, u sklopu dijagnostičkog centra sa kojim raspolaže, poslije mjerenje kadetske košarkaške reprezentacije Crne Gore, u srijedu 9. avgusta, realizovao je i mjerenje kadetske košarkaške reprezentacije Francuske, koje će kao i naša reprezentacija učestvovati na Evropskom prvenstvu koje će se u glavnom gradu Crne Gore održati od 11. do 19. avgusta.

Opširnije...
 
U četvrtak otvaranje Evropskog prvenstva
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 09 avgust 2017 12:04    PDF Štampa El. pošta

EP_kadeti_2017

Evropsko prvenstvo za igrače do 16 godina biće svečano otvoreno u četvrtak, 10. avgusta u Podgorici, koja će od petka do 19. avgusta biti domaćin smotre 16 najboljih evropskih reprezentacija. Svečano otvaranje biće upriličeno u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra u Podgorici, sa početkom u 21 sat. Na svečanom otvaranju kojem će prisustvovati predstavnici Svjetske košarkaške federacije (FIBA) i predstavnici timova učesnika, govoriće ministar sporta u Vladi Crne Gore Nikola Janović.

Opširnije...
 
U subotu turnir u Njegošem parku u Podgorici
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 28 jun 2017 17:46    PDF Štampa El. pošta

35e72a9127a29a3cae94aca2e76b27e5_XLKvalifikacioni turnir za ''Satellite'' u Baru, pod okriljem Svjetske košarkaške federacije (FIBA), a koji se organizuje uz podršku Košarkaškog saveza Crne Gore, biće održan u subotu, 1. jula u podgoričkom Njegoševom parku.

Opširnije...
 
Saopštenje sa sjednice Predsjedništva KSCG
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 14 jun 2017 10:44    PDF Štampa El. pošta

20170614_112923Sjednica Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore održana je u srijedu, 14. juna 2017. godine u prostorijama saveza. Sjednicom je predsjedavao predsjednik KSCG - Milo Đukanović.

Opširnije...
 


Strana 1 od 25