Tanjević odredio spisak za EuroBasket
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 30 avgust 2017 13:53    PDF Štampa El. pošta

IMG_2539Selektor Bogdan Tanjević odredio je spisak 12 igrača koji će predstavljati Crnu Goru na predstojećem Evropskom prvenstvu koje će od 31. avgusta do 17. septembra biti održano u Turskoj, Izraelu, Finskoj i Rumuniji. Nakon turnira u Tuluzu i Istanbulu koji su bili posljednja provjera za šampionat Starog kontinenta, selektor Tanjević odlučio je da na predstojeći EuroBasket ne putuju krilni centar Danilo Nikolić i bek Milutin Đukanović.

Selektor Tanjević za predstojeći EuroBasket računa na sljedeće igrače – plejmejkeri Tajris Rajs, Nikola Ivanović i Nikola Pavlićević, bekovi – Suad Šehović, Nemanja Vranješ i Vladimir Mihailović, krila – Nemanja Đurišić i Dino Radončić, krilni centri Marko Todorović i Filip Barović i centri Bojan Dubljević i Nikola Vučević.

U stručnom štabu selektora Tanjevića su treneri Boško Radović, Dušan Dubljević i Veljko Perović, doktor Zdeslav Milinković, fizioeterapeuti Periša Čagorović i Petar Stojović, a ekonom je Darko Savić.

Reprezentacija u Kluž u kojem će igrati utakmice grupne faze putuje čarterom Montenegro airlinesa u srijedu, 30. avgusta u 20 sati i 30 minuta.

 

FIBA Live scores