B tim od srijede na turniru u Kini
Napisao Milos Pavicevic    nedjelja, 06 avgust 2017 18:33    PDF Štampa El. pošta

IMG-20170807-WA0001B reprezentacija doputovala je u Kinu gdje će učestvovati na turniru u gradovima Dalijan i Ksian koji organizuje kompanija PEAK, sponzor opreme Košarkaškog saveza Crne Gore i na kojem će naš nacionalni tim odigrati šest mečeva protiv jakih protivnika. Za selektora Vladimira Todorovića i stručni štab biće to prilika da se uvjeri u kvalitet igrača koji su potencijalni članovi A tima i koji su odradili pripreme na Zlatiboru, gdje su odigrali i kontrolne mečeve protiv našeg najboljeg tima koji se priprema za predstojeći EuroBasket.

- Očekujem dobra izdanja tima na oba turnira u Kini gdje se sastajemo protiv odličnih protivnika. Pripreme su protekle u najboljem redu, bilo je određenih problema zbog virusa koji nas je omeo da u punom kapacitetu odradimo kompletne pripreme, ali imamo talentovanu generaciju igrača i vjerujem da možemo očekivati dobra izdanja i dobre rezultate u Kini. Igraćemo protiv Srbije, Litvanije, Letonije i lokalnih klubova iz Kine, što će biti odlične provjere za ovu generaciju igrača – kazao je selektor Todorović.

Na spisku selektora Todorovića su Mašan VrbicaMiloš KrivokapićEmirHadžibegovićVukota PavićMihailo RadunovićZoran NikolićVasilije BaćovićVasilijeKneževićMilija MikovićMiloš PopovićMilić Starovlah Filip Bakić.

U stručnom štabu selektora Todorovića su trener Stanko Terzić, fizioterapeut Danilo Dedović, a doktor je Danko Milinković.

RASPORED CRNE GORE NA TURNIRIMA U KINI

Srijeda, 9. avgust

Crna Gora – Liaoning (14. 00)

Četvrtak, 10. avgust

Crna Gora – Srbija (12. 00)

Petak, 11. avgust

Crna Gora – Litvanija (12. 00)

Ponedjeljak, 14. avgust

Crna Gora – Baji (15. 00)

Utorak, 15. avgust

Crna Gora – Srbija (12. 30)

Srijeda, 16. avgust

Crna Gora – Letonija (12. 30)

 

FIBA Live scores