Za vikend trenerski seminar u Podgorici
Napisao Milos Pavicevic    nedjelja, 04 jun 2017 23:56    PDF Štampa El. pošta

UKTCG_LOGO

Udruženje košarkaških trenera Crne Gore u saradnji sa Košarkaškim savezom Crne Gore i FIBA WABC, organizuje 5.  trenerski seminar pod nazivom „Basketball Clinic Podgorica 2017“.

Seminar se održava 10. i 11. juna u Sportskoj dvorani Univerziteta Crne Gore. Za predstojeći seminar potrudili smo se da dovedemo neke od najtrofejnijih trenera, a do sada učešće su potvrdili Svetislav Pešić, Vladimir Koprivica, Milan Minić, Žarko Vučurović, Zmago Sagadin i Vlade Đurović.

U narednih nekoliko dana imaćemo i konačnu listu predavača kao i kompletan program seminara koji ćete moći da vidite na našoj zvaničnoj internet stranici http://www.uktcg.me.

Učešće na „BCP 2017“ obavezno je za trenere svih seniorskih liga kao i za trenere mlađjih uzrasnih kategorija i predstavlja jedan od uslova za ovjeru licence za predstojeću 2017/2018 sezonu. Godišnja članarina za 2017. iznosi 30 eura, a kotizacija za Seminar je ujedno i taksa za ovjeravanje licence za sezonu 2017/2018 za sve trenere i iznosi 120 eura. Za ućešće na Seminaru u obavezi ste da uplatite ukupan iznos od 150 eura na žiro račun UKTCG broj: 520-468-29 Hipotekarna Banka.

Prilikom prijavljivanja treneri treba da prilože dokaze o uplati godišnje članarine i kotizacije kako bi se ovjerile licence. Treneri koji ne prisustvuju „BCP 2017“,a naknadno zatraze licencu plaćat će dupli iznos kotizacije.

Podsećamo da je shodno trenutnoj teškoj materijalnoj situaciji, doneta odluka da se svim članovima Sjeverne regije i  clanovima iz  Juzne regije ( Ulcinj, Kotor, Risan, Tivat i  Herceg Novi ) omogući besplatan smjestaj na bazi punog pansiona za vrijeme trajanja seminara.

Za sve pojedinosti bicete blagovremeno obavjesteni. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja  kontaktirajte kancelariju UKTCG, tel. 067/ 326 - 731, e-mail: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

Sekretar UKTCG

Nenad Milosević

 

FIBA Live scores