KSCG i RTCG nastavljaju saradnju
Napisao Milos Pavicevic    subota, 22 april 2017 17:45    PDF Štampa El. pošta

Press_001

U prostorijama Košarkaškog saveza Crne Gore održana je konferencija za novinare na kojoj su javnosti prezentovani detalji saradnje sa Javnim servisom – Radio Televizijom Crne Gore (RTCG) i promovisan projekat ''Trophy tour EuroBasket 2017''.

Press_009RTCG je za narednih pet godina otkupio ekskluzivna prava prenosa šampionata Evrope i svijeta, a na konferenciji za novinare osim pomenutog, prezentovan je i zajednički plan aktivnosti Košarkaškog saveza Crne Gore i Javnog servisa sa ciljem promocije i razvoja košarke u svim centrima naše države.

Takođe, na konferenciji za novinare, predstavnik evropskog ogranka Svjetske košarkaške federacije (FIBA Evropa) - Jared Grellet govorio je o projektu ''Trophy tour EuroBasket 2017'' koji je organizovan u Podgorici i istakao zadovoljstvo organizacijom događaja na mostu ''Milenijum'' i u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Tonski zapis sa konferencije za novinare

Izjave i pokrivalice sa konferencije za novinare - VIDEO

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Crne Gore Petar Popović je predstavnicima FIBA Evrope Jaredu Grelletu i Timu Bokelmannu uručio poklone - dresove reprezentacije Crne Gore sa njihovim imenima, kao i monografiju ''60 godina košarke u Crnoj Gori - 1955 - 2015'' na engleskom jeziku, koja je pripremljena 2015. godine u sklopu obilježavanja značajnog jubileja.

 

FIBA Live scores