Trofej EuroBasketa u petak u Podgorici
Napisao Milos Pavicevic    srijeda, 19 april 2017 18:00    PDF Štampa El. pošta

image

Košarkaški savez Crne Gore obavještava Vas da će u petak, 21. aprila u Podgorici biti organizovana promocija trofeja EuroBasketa, koji će u septembru ove godine biti održan u Turskoj, Izraelu, Rumuniji i Finskoj.

Trofej će u sklopu turneje u organizaciji evropskog ogranka Svjetske košarkaške federacija (FIBA) biti prezentovan u svim državama koje će u septembru učestovovati na smotri najboljih evropskih selekcija, a Crna Gora je treća na spisku zemalja u kojoj će navijači i cjelokupna košarkaška javnost imati priliku da vide trofej i da ovjekovječe taj trenutak.

image_1U sklopu promocije trofeja biće upriličen program u sklopu kojeg planirano učešće sadašnjih i bivših reprezentativaca, poznatih ličnosti iz svijeta košarke, kao i budućih košarkaških asova, koji će se takmičiti u šutiranju slobodnih bacanja, trojki, kao i u mini basketu. Na taj način, FIBA Evropa i Košarkaški savez Crne Gore žele da daju svoj doprinos ne samo u promociji najvažnijeg trofeja u evropskoj košarci, već i popularizaciji i promociji ''kraljice igara'' u našoj državi, te pošalju lijepu sliku iz Podgorice koja će obići evropski kontinent.

Od izuzetnog je značaja da košarkaška javnost bude upoznata sa ovim događajem, pa najavljujemo da će promocija trofeja biti organizovana u sljedećim terminima i lokacijama:

Petak, 21. april u 10 sati – most ''Milenijum''

Petak, 21. april u 13 sati – dvorana Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra

 

FIBA Live scores