Službena lica za utakmice 7. kola I A ŽCKL
Napisao Milos Pavicevic    petak, 17 februar 2017 00:02    PDF Štampa El. pošta

lopta_neutralnoSlužbena lica za utakmice 7. kola I A ŽCKL.

DELEGIRANJE

I A ŽCKL

DELEGIRANJE

VII KOLO  18.02.2017.

ŽKK ROLING – ŽKK NOVI subota 18 .02.2017.godine 14:30 h SC NIKŠIĆ Nikšić

Sudije: I.Janjušević, D.Popović, M.Rutešić       Delegat: M.Pantović

ŽKK BUUDĆNOST-BEMAX – ŽKK LOVĆEN subota 18.02.2017.godine 20:30 h Sportski i kulturni centar UCG Podgorica

Sudije: B.Raičević, K.Gušmirović, B.Šćekić                 Delegat: D.Đurović

OBAVJEŠTENJE 

Klubovi, igrači, treneri i sva službena lica su dužni da svoje finansijske obaveze, po osnovu odluka o novčanim kaznama koje je izrekao Komesar izvršavaju u roku od sedam (7) dana, od dana objavljivanja na sajtu KSCG. U protivnom će biti suspendovani.

Upozoravaju se klubovi da će neblagovremena i neuredna prijava utakmice, najkasnije pet (5) dana prije zakazanog termina odigravanja biti sankcionisana shodno disciplinskim odredbama propozicija takmičenja, za sezonu 2016-2017.

Klubovi I A ŽCKL lige  su obavezni  da zvanično vršenu statistiku u elektronskoj formi neposredno nakon završene utakmice proslijede na e-mail adrese: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli ; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli ; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli , dok je potrebno da se rezultati utakmica neposredno nakon završetka istih  pošalju komesaru takmičenja i na br.tel: 069-500-066.

Službena lica – delegati su dužni da nakon završetka utakmice upozore klub – domaćin o obaveznosti slanja zvanične statistike na gore napisane e-mail adrese i provjere da li je klub izvšio navedenu obavezu

Komesar takmičenja
Igor Popović

 

FIBA Live scores