Službena lica za utakmicu Primorje - Nikšić 1995
Napisao Milos Pavicevic    utorak, 14 februar 2017 17:53    PDF Štampa El. pošta

lopta_neutralnoSlužbena lica za utakmicu 7. kola I A ŽCKL Primorje - Nikšić 1995.

I A ŽCKL

DELEGIRANJE

VII KOLO

ŽKK PRIMORJE – ŽKK NIKŠIĆ 1995 četvrtak 16.02.2017.godine 18:30 h SC IGALO Igalo

Sudije:M.Kaluđerović, S.Vujičić, R.Bubanja     

Delegat: N.Lepetić 

OBAVJEŠTENJE 

Klubovi, igrači, treneri i sva službena lica su dužni da svoje finansijske obaveze, po osnovu odluka o novčanim kaznama koje je izrekao Komesar izvršavaju u roku od sedam (7) dana, od dana objavljivanja na sajtu KSCG. U protivnom će biti suspendovani.

Upozoravaju se klubovi da će neblagovremena i neuredna prijava utakmice, najkasnije pet (5) dana prije zakazanog termina odigravanja biti sankcionisana shodno disciplinskim odredbama propozicija takmičenja, za sezonu 2016-2017.

Klubovi I A ŽCKL lige  su obavezni  da zvanično vršenu statistiku u elektronskoj formi neposredno nakon završene utakmice proslijede na e-mail adrese: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli ; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli ; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli , dok je potrebno da se rezultati utakmica neposredno nakon završetka istih  pošalju komesaru takmičenja i na br.tel: 069-500-066.

Službena lica – delegati su dužni da nakon završetka utakmice upozore klub – domaćin o obaveznosti slanja zvanične statistike na gore napisane e-mail adrese i provjere da li je klub izvšio navedenu obavezu

Komesar takmičenja
Igor Popović

 

FIBA Live scores